top of page

HUMAN DESIGN

Coaching op jouw unieke levenspad.

 

Human Design is een mooi systeem die de uniekheid van jou als persoon zal weergeven. Zodat je kunt zien wie jij bent, een bijzonder uniek persoon met een mooi levensdoel, en de daarbij benodigde energie & talenten.

 

Human Design laat je zien dat op het moment van je geboorte, er een soort verhaal van je leven is. Het biedt je controle op dit mooie, unieke levenspad.

 

Je hebt altijd controle over je levenspad, je keuzes en, belangrijker nog, hoe je ervoor kiest om je leven doelgericht te benaderen. Maar soms worstelen we, worstelen met wie we zijn, wie we denken dat we zijn, waarvan we denken dat we ze zouden moeten doen, wie ons verteld dat we zijn en wie ons is verteld dat we zouden moeten zijn ....Human Design geeft een mooi inzicht  en informatie dit op te lossen.

Human design is een krachtige handleiding om je te laten bepalen "hoe" je doel te ontdekken. En weet je wat fijn is? Het is iets waar je eenvoudig in kunt ontspannen door te zijn wie je bent.

Vertrouw je erop? Wanneer je een leven leeft dat is afgestemd op je levensdoel, verminder je stressniveaus, krijg je krachtig duidelijkheid over wat je zou moeten doen met je leven. Wordt verliefd op jezelf. De relaties worden zinvoller, je voelt minder weerstanden en meer vrede. De passie voor het leven mag er altijd zijn en er hoeven geen compromissen te worden gesloten.

Wil je meer ontspannenheid, energie in je leven? Zijn wie je echt bent en het gemak en de vreugde ervaren die het met zich meebrengt? De keuzen is aan jou.

Heel praktisch betekent het;

 

Een kennismakingssessie en een terugkomafspraak kan al voldoende zijn om je eigen verhaal te realiseren. Een gesprek, duurt 60 minuten, de investering hiervoor is € 55,- (excl. BTW) per gesprek.

Human Design bespreken in een groep is ook heel leuk én leerzaam.

Een "Living Your Design" wordt regelmatig door mij georganiseerd.

Heb je zin om meer te leren, vraag om meer informatie en de agenda via de mail.

Voor een beeld op Human Design is het fragment op YouTube aan te bevelen: 'An introduction into Human Design' door Ra Uru Hu. 

 

 

lua hd mat.jpeg

Youniq     

Your Life

bottom of page