top of page

KERNVISIE METHODE

Kindercoaching, leerproblemen en belemmerende overtuiging

Met de Kernvisie methode werken aan een oplossing!

De Kernvisie methode leert kinderen (en volwassenen) diverse technieken aan om lesstof zelf visueel op te slaan en blijvend te kunnen reproduceren. Zij worden zelf verantwoordelijk voor de oplossing, er wordt dus ook veel aandacht besteed aan het opbouwen van de motivatie.

 

Het doel van coaching met de Kernvisie methode is om het kind op een natuurlijke manier vanuit zijn/haar eigen persoonlijke kracht te laten leren. En het resultaat hiervan is dat het kind weer plezier krijgt in leren wat natuurlijk zijn weerslag heeft op de motivatie van het kind.

 

Sociaal-emotionele problemen en gedragsproblemen.

Veel kinderen met leerproblemen ontwikkelen sociaal-emotionele problemen en/of gedragsproblemen. Dat is ook niet zo gek. Als je maanden, of soms jaren, niet voldoet aan wat het systeem van je wil, dan word je daar doodongelukkig van. Veel van deze problemen verdwijnen tijdens de coachingssessies waarbij de Kernvisie methode wordt ingezet om met leerproblemen aan de slag te gaan. Het kind ontdekt dat het een heleboel meer kan dan het zelf – en vaak ook zijn omgeving – dacht. De inspanningen die het kind doet leveren snel resultaat op, waardoor het kind zich sterker gaat voelen.

Daarnaast worden ook de sociaal-emotionele problemen en gedragsproblemen aangepakt. Het kind is in staat het probleem visueel te maken en kan het daardoor zelf veranderen.

Heel praktisch betekent het;

Een traject, met mij als kindercoach, bestaat uit ongeveer 8 bijeenkomsten.

De investering hiervoor is € 80,- per bijeenkomst van 50 minuten.

 

Aanmelden kan via het contactformulier.

Ontvang je graag meer informatie, antwoorden op de vragen?

Vul het contactformulier in, of neem telefonisch contact op.

De bijeenkomst kan in Oud-Beijerland, Mijnsheerenland of Numansdorp.

 

Ervaring heeft ook geleerd dat leren in de eigen omgeving goed werkt.

Een bijeenkomst thuis, leren aan de eigen "keukentafel" behoort tot de mogelijkheden.

Youniq     

Your Life

bottom of page